Anjeun hiji pengusaha?

PROGRAM AFILIASI

Mimitian nyieun duit haratis!

Gulung ka handap

Image by Windows

Ngeunaan

Naha anjeun pangusaha online? Jieun panghasilan hébat ku promosi produk urang!

Image by Marvin Meyer

Sarat

Anjeun kedah gaduh akun PayPal anu aktip pikeun nampi komisi. Kudu aktip ngamajukeun Tumbu.

Kumaha gawéna

Sakali anjeun ngadaptarkeun akun afiliasi gratis anjeun, anjeun bakal ngagaduhan aksés instan kana dasbor afiliasi anjeun nyalira. Di dieu anjeun bakal tiasa mendakan tautan pribadi anjeun pikeun ngamajukeun produk naon waé dina platform kami.

Nalika aya anu ngagaleuh produk ngalangkungan tautan anjeun, anjeun bakal nampi komisi 10% dina penjualan éta henteu paduli sabaraha alit atanapi ageung éta. Anjeun kedah gaduh kasaimbangan $ 50 pikeun mayar.

Image by Jeremy Bezanger