top of page

Pitunjuk

Screen Shot 2022-10-19 at 12.18.42 PM (1).png

Ngotéktak

1.

 

Kotektak pikeun produk anu anjeun minat mésér.

Untitled design (1).png

Tambihkeun kana karanjang

2.

 

Tambihkeun anu anjeun hoyongkeun kana karinjang anjeun. Anjeun tiasa nambihan saloba anu dipikahoyong.

Untitled design (2) (1).png

Parios

3.

 

Arahkeun kana karinjang anjeun sareng pencét pilihan pikeun pangiriman gancang.

Untitled design (4)_edited.jpg

Parios

3.

 

Arahkeun kana karinjang anjeun sareng pencét pilihan pikeun pangiriman gancang.

bottom of page