top of page

​​ kabijakan privasi

​​

Pikeun unggal pangunjung dina platform ieu, wéb kuring sacara otomatis mikawanoh nami domain konsumen sareng alamat email (dimana dimungkinkeun).

Kuring ngumpulkeun inpormasi anu jadi sukarela ku konsumén, sapertos inpormasi survey, pameseran sareng / atanapi pendaptaran newsletter, henteu aya inpormasi pikeun konsumén anu ngajalajah halaman wéb kuring.

Upami anjeun nyayogikeun kuring alamat email anjeun dina jalur anjeun ngan ukur bakal nampi inpormasi anu anjeun nyayogikeun kuring alamat anjeun.

Upami anjeun ngalanggan buletin kuring, inpormasi anjeun lengkep rahasia. Kuring henteu masihan inpormasi anjeun ka pihak katilu. Kuring moal ngirim spam. Anjeun tiasa milih kaluar iraha waé.

Platform RVP ngamangpaatkeun Google Adsense pikeun pariwara urang. Kami ogé ngamangpaatkeun Amazon Affiliates sareng anjeun tiasa ningali tautan Amazon Affiliate dina blog kami. Kami ngalakukeun komisi alit  dina tautan éta.

Hubungan ka kaamanan:  Kuring gaduh tindakan kaamanan anu pas  pikeun ngalindungan tina kaleungitan, nyalahgunakeun atanapi ngarobih inpormasi anu kuring kumpulkeun ti anjeun dina platform kuring.

Cookie

Situs wéb nganggo cookies. Cookie mangrupikeun inpormasi digital anu disimpen dina komputer anjeun. Cookie henteu ngaidentipikasi masing-masing pangguna tapi komputer pangguna, sareng dianggo pikeun tujuan anu béda. Anjeun tiasa maca langkung seueur perkawis cookies anu dianggo ku Halaman Wéb sareng kanggo naon tujuan di handap ieu.

 

Alamat IP sareng setélan pangotéktak

Nalika nganjang ka Halaman Wéb, alamat IP sareng setélan pangotéktak komputer anjeun didaptarkeun. Alamat IP mangrupikeun alamat numerik tina komputer anu dianggo nalika ngadatangan Halaman Wéb. Setelan browser sapertos jinis browser anu anjeun anggo, basa peramban, zona waktos sareng sanés. Alamat IP sareng setélan pangotéktak didaptarkeun pikeun ngaktipkeun Trustpilot pikeun ngalacak komputer anu digunakeun dina kasus panyalahgunaan atanapi tindakan anu haram dina hubungan sareng kunjungan atanapi panggunaan Situs wéb. Salajengna, alamat IP dianggo pikeun nyandak perkiraan lokasi anjeun (tingkat kota).

Upami anjeun ngaraos yén situs ieu henteu nuturkeun kawijakan inpormasi anu dicarioskeun, anjeun tiasa ngahubungi kuring ku ngaklik didieu .

Étika

Abdi di dieu pikeun nyayogikeun kabutuhan klien kuring.

Kuring ngarawat dulur kalayan hormat, henteu paduli bangsa, agama, gender atanapi orientasi.

Kuring ngawakilan diri  sareng abdi  kamampuan kalayan kajujuran sareng integritas. Kuring yakin masa depan anjeun aya dina panangan anjeun sareng anjeun gaduh wasiat bébas sareng kamampuan ngarobih naon waé anu anjeun teu resep   dina bacaan.

Sadaya bacaan rahasia. Inpormasi anjeun moal dibagikeun ka saha waé. Upami anjeun henteu sugema kana pesenan anjeun, anggo halaman kontak dina platform kuring pikeun ngahubungi kuring. Kuring bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngabéréskeun masalah anjeun sareng upami anjeun masih teu puas, kuring bakal ngaluarkeun pengembalian dana. Teu aya masalah pisan.

Kuring moal nelepon anjeun atanapi ngaganggu anjeun.   Kuring moal pernah badger anjeun sumping sareng kéngingkeun bacaan. Abdi henteu solicit ku cara naon waé.

Salaku masalah kabijakan, kuring  cadangan hak pikeun nolak jasa pikeun alesan naon.

Kuring moal maca pikeun saha waé di handapeun umur 18 taun tanpa kolot anu aya.

Bantahan:   Situs ieu kanggo hiburan waé. Ku ilubiung dina jasa kuring, anjeun ngaku yén kuring sanés pengacara, psikolog anu dilisensikeun, panaséhat kauangan, konsultan bisnis atanapi ahli perawatan kaséhatan sareng jasa kuring henteu ngagentos ngurus pengacara, konsultan bisnis, panaséhat kauangan, psikolog atanapi ahli kaséhatan anu sanés. Bacaan anu  sama sekali henteu ditafsirkeun atanapi digantikeun salaku konseling psikologis atanapi jinis terapi atanapi nasihat médis anu sanés. Kuring bakal sepanjang waktos latihan  usaha, pangabisa, sareng perawatan profesional kuring anu pangsaéna. Kuring diwajibkeun ku hukum nagara yén kuring henteu tiasa ngajamin hasil tina usaha psikis sareng / atanapi rekomendasi dina platform ieu, sareng koméntar kuring ngeunaan hasilna ngan ukur ungkapan opini hungkul. Abdi henteu tiasa ngajantenkeun jaminan salian ti pikeun nganteurkeun jasa anu dibeli sakumaha anu ditétélakeun.

Ku ngagunakeun platform kuring, anjeun satuju kana kabijakan ieu.

bottom of page