KODE PROMO

Dijual Januari

1-31 Januari

15% Pareum

Kodeu:  5XJ815

------

Martin Luther King Jr Poé

17 Januari

15% Pareum

 

Kodeu:  6F82K8

 

------

Dinten paléntin

Pébruari 12-14

20% Pareum

 

Kodeu: 29LV7E

------

 

Paskah

16-17 April

20% Pareum

 

Kodeu:  2PE7X1

------

 

Poé Peringatan

30 Méi

15% Pareum

Kodeu:  22X4RI

------

 

Dinten kamerdékaan

2-4 Juli

25% Pareum

 

Kodeu:  82N64S

Dintenan buruh

5 Séptémber

15% Pareum

 

Kodeu:  M27CHR

------

 

Lebaran

30-31 Oktober

25% Pareum

 

Kodeu:  8FD7SS

------

 

Syukuran

22-24 Nopémber
25% Pareum

 

Kodeu:  E78XC3

------

 

Hideung Jumaah

25 Nopémber

25% Pareum

 

Kodeu:  QX8V43

------

 

Natal

20-25 Désémber

25% Pareum

 

Kodeu:  L2CX65

------

 

Poé Taun Anyar

1 Januari 2023

20% Pareum

 

Kodeu:  19C74H

LEUWIH KA CINTA