top of page

Syarat sareng katangtuan

Kalayan Nganjang ka PLATFORM ieu anjeun nunjukkeun kaayaan sareng kaayaan kuring.


IHTISAR

Raw Vegan Psychic (RVP) komitmen pikeun ngajagi privasi anjeun online. Kawijakan Privasi ieu ngajelaskeun inpormasi pribadi anu kuring kumpulkeun ngaliwatan halaman wéb ieu dina https://www.rawveganpsychic.com (RVP), sareng kumaha kuring ngumpulkeun sareng ngagunakeun inpormasi éta.

Istilah "RVP Platform", "RVP", "I," "me," sareng "my" ngarujuk kana Raw Vegan Psychic. Istilah "anjeun," "anjeun," sareng "milik anjeun" ngarujuk ka pangunjung situs, palanggan, sareng anu sanés nganggo situs ieu.

Istilah "inpormasi pribadi" dihartikeun salaku inpormasi anu anjeun kersa masihan ka kuring anu sacara pribadi ngaidentipikasi anjeun sareng / atanapi inpo kontak anjeun, sapertos nami anjeun, nomer telepon, sareng alamat email.

RVP nyayogikeun bacaan psikis ngalangkungan email.  Situs ieu ogé ngagaduhan blog anu ngagaduhan inpormasi anu patali psikis ogé produk digital.

Pamakéan platform ieu, kalebet sadaya bahan anu ditepikeun di dieu sareng sadaya jasa online anu disayogikeun ku RVP, tunduk kana Sarat sareng Kaayaan ieu. Sarat sareng Kaayaan ieu dilarapkeun ka sadaya pangunjung situs, konsumén, sareng sadaya pangguna sanés situs éta. Ku ngagunakeun Situs atanapi Layanan, anjeun satuju kana Sarat sareng Kaayaan ieu, tanpa modifikasi, sareng ngaku maca éta.


Pamakéan loka jeung jasa

Pamakéan RVP kalebet sadaya bahan anu dipidangkeun di dieu sareng sadaya jasa online anu disayogikeun ku The Raw Vegan Psychic tunduk kana Kawijakan Privasi ieu. Kawijakan Privasi ieu dilarapkeun ka sadaya pengunjung situs, palanggan, sareng sadaya pangguna sanésna. Ku ngagunakeun Situs atanapi Layanan, anjeun satuju kana Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu, tanpa modifikasi, sareng ngaku maca éta.

Pikeun ngaksés atanapi nganggo Situs, anjeun kedah yuswa 18 taun atanapi langkung lami sareng ngagaduhan wewenang anu diperlukeun pikeun asup kana Sarat sareng Kaayaan ieu. Barudak di handapeun umur 18 taun dilarang ngagunakeun Situs. Inpormasi anu disayogikeun dina Situs sareng dina Layanan anu aya hubunganana sareng bacaan psikis sareng produk digital sareng inpormasi sanés tiasa dirobah. RVP henteu ngagambarkeun atanapi ngajamin yén inpormasi anu disayogikeun, henteu paduli sumberna ("Eusi"), akurat, lengkep, dipercaya, ayeuna, atanapi gratis. RVP ngabantah sadayana tanggung jawab pikeun teu akurat, kasalahan, atanapi henteu lengkep dina Eusi.

PRIVASI Anjeun

RVP nuturkeun sadaya sarat hukum pikeun ngajagi privasi anjeun. Kawijakan Privasi abdi mangrupikeun pernyataan légal anu ngajelaskeun kumaha kuring tiasa ngempelkeun inpormasi ti anjeun, kumaha kuring tiasa ngabagi inpormasi anjeun, sareng kumaha anjeun ngawatesan pangsa inpormasi kuring. Kuring komitmen pikeun ngajaga karusiahan pengunjung halaman wéb sareng pangguna kuring.

INFORMASI IDENTIFIABLE SORANGAN

Kuring tiasa ngolah data anu tangtu ngeunaan panggunaan halaman wéb sareng jasa kuring. Ieu tiasa mangrupikeun inpormasi anu tiasa diidentifikasi sapertos nami anjeun, nami tukang, nami pangguna, atanapi tanggal lahir. Kuring tiasa ngolah data kontak sapertos alamat surélék anjeun, alamat tagihan, atanapi nomer telepon. Kuring tiasa ngolah inpormasi ngeunaan data kauangan anjeun sapertos nomer kartu kiridit sareng barang anu dipésér. Kuring tiasa ngolah data panggunaan sapertos alamat ISP anjeun, jinis peramban, sistem operasi, panjang kunjungan, settingan zona waktos sareng lokasi, sareng alat téknologi sanés anu anjeun tiasa anggo. Kuring ogé tiasa ngolah inpormasi sakitar login sareng kecap akses pikeun akun pangguna. Kuring ogé tiasa ngolah data sakitar nampi komunikasi pamasaran ti kuring sareng pihak katilu kuring sareng karesep komunikasi anjeun.

Transaksi kauangan anu aya hubunganana sareng RVP diurus ku panyadia jasa pamayaran kuring, Pay Pal (ieu mangrupikeun kabijakan privasi PayPal). Kuring bakal ngabagi data urus sareng panyayogi jasa pamayaran kuring ukur dugi ka diperyogikeun pikeun kaperluan ngolah pembayaran pikeun jasa atanapi produk ogé ngabalikeun pamayaran sapertos kitu.

Inpormasi anu diidentipikasi pribadi anu anjeun nyayogikeun ngan ukur méed pikeun nganteurkeun produk digital sareng jasa jiwa, ngolah pamayaran, sareng ngadaptar anjeun salaku nasabah. Éta ogé dipaké pikeun buletin kuring. Pikeun buletin, sok aya tombol unsubscribe dina unggal email, janten gampang pikeun anjeun pikeun langganan iraha waé anu dipikahoyong.

Inpormasi anu anjeun nyayogikeun dianggo pikeun ngolah transaksi, ngirim email berkala, sareng ningkatkeun layanan anu kuring sayogi. Kuring bagikeun inpormasi anjeun ka pihak katilu anu ngabantosan kuring dina ngoperasikeun halaman wéb, ngalaksanakeun bisnis sareng ngalayanan klien sareng pengunjung. Pihak katilu ieu satuju pikeun tetep rahasia inpormasi ieu. Inpormasi pribadi anjeun moal pernah dibagi sareng pihak katilu anu teu aya hubunganana. Inpormasi anjeun henteu pernah dibagi sareng pihak katilu pikeun tujuan pamasaran.

Kuring bakal ngajaga inpormasi anu anjeun tiasa dikenalkeun salami akun anjeun aktip atanapi diperyogikeun pikeun nyayogikeun anjeun produk sareng jasa. Upami anjeun kersa ngabatalkeun akun anjeun atanapi nyungkeun yén kuring henteu nganggo inpormasi anjeun pikeun nyayogikeun anjeun produk, buletin, sareng jasa, punten wartosan kuring di support@rawveganpsychic.com . Nanging, dina sababaraha kasus, kuring panginten kedah nyimpen sareng nganggo inpormasi anjeun  pikeun matuh kana kawajiban hukum kuring, ngabéréskeun sengketa, sareng ngalaksanakeun perjanjian kuring.

ANALISIK + KOKOKI

Kuring nganggo cookies sareng téknologi pelacak anu sami pikeun ngalacak kagiatan dina halaman wéb kuring. Cookie mangrupikeun file téks kalayan sajumlah alit data anu ngempelkeun inpormasi log internét standar sareng inpormasi paripolah pangunjung. Cookie dikirim kana panyungsi anjeun tina halaman wéb sareng disimpen dina alat anjeun. Anjeun tiasa maréntahkeun pangotéktak anjeun pikeun nolak sadayana cookies atanapi nunjukkeun iraha cookie dikirim. Nanging, upami anjeun henteu nampi cookies, anjeun moal tiasa nganggo sababaraha bagian tina jasa kuring. Henteu hoyong cookies? Henteu ageung.  Kadieu  pikeun diajar kumaha ngahapus aranjeunna.

Kuring nganggo Google Analytics pikeun ngalacak sareng ngumpulkeun inpormasi analitik anonim.  

Kaamanan

Kuring ngajaga tindakan kaamanan pikeun mayungan inpormasi pribadi anjeun tina aksés anu teu sah, nyalahgunakeun, atanapi panyingkepan. Nanging, henteu aya pertukaran data ngalangkungan Internét anu tiasa dijamin 100% aman. Nalika kuring ngalakukeun upaya pikeun ngajaga inpormasi pribadi anjeun anu dibagi sareng kuring ngalangkungan Situs kuring, anjeun nampi yén inpormasi pribadi anu sacara sukarela anjeun bagikeun ku kuring ngalangkungan Situs ieu tiasa diaksés atanapi dirusak ku pihak katilu. Anjeun satuju yén kuring henteu nanggungjawaban kanggo inpormasi disadap dibagi kana Loka kuring tanpa sepengetahuan atanapi idin kuring. Salaku tambahan, anjeun ngaleupaskeun kuring tina sagala klaim anu timbul tina atanapi aya hubunganana sareng panggunaan inpormasi anu dicegah sapertos kitu dina cara anu teu sah.

ANAK

Pikeun ngaksés atanapi nganggo Situs, anjeun kedah yuswa 18 taun atanapi langkung lami sareng ngagaduhan kawenangan anu dibutuhkeun pikeun lebet kana Kawijakan Privasi ieu. Barudak di handapeun umur 18 taun dilarang ngagunakeun Situs.

HAK GDPR NGUNJUNG

Numutkeun kana GDPR "subjek data" dihartikeun salaku jalma alami anu tiasa diidentifikasi. Jalma alami mangrupikeun jalma anu tiasa dikenal, langsung atanapi henteu langsung, khususna ku nyebut kana idéntifikasi sapertos: nami, nomer idéntifikasi, data lokasi, atanapi idéntifikasi online. Alternatipna, aranjeunna tiasa diidentipikasi ku ngarujuk kana salah sahiji atanapi langkung faktor anu khusus pikeun fisik, fisiologis, genetik, méntal, ékonomi, budaya, atanapi idéntitas sosial jalma alami éta. Subjék data tiasa kumaha waé umur atanapi kabangsaan.

Salaku poko data, dina Uni Éropa, anjeun ngagaduhan hak-hak tinangtu dina Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR). Hak-hak éta kalebet:

* Anjeun gaduh hak pikeun diinpormasi ngeunaan inpormasi anu anjeun tiasa dikenalkeun (PII) anu dipikagaduh ku Perusahaan. Sapertos kitu, anjeun tiasa nyungkeun aksés kana data anjeun anu disimpen Perusahaan sareng hak pikeun menerkeun atanapi mupus data pribadi anjeun.

* Kuring bakal ngajaga inpormasi anu diidentifikasi pribadi anu anjeun pilih pikeun disayogikeun ka kuring kecuali: (a) anjeun nyungkeun kuring mupus inpormasi éta, (b) Kuring lirén nganggo panyadia data anu aya, atanapi (c) dina kabijaksanaan Perusahaan, kuring mutuskeun ngaleupaskeun data.

* Anjeun gaduh hak pikeun milari larangan dina ngolah data anjeun.

* Anjeun gaduh hak pikeun bantahan pikeun ngolah data anjeun sareng hak kana portabilitas data anjeun.

* Anjeun gaduh hak pikeun mundur idin anu disayogikeun ka Perusahaan ngeunaan ngolah data pribadi anjeun, sabab kuring ngagaduhan hak pikeun narik idin éta iraha waé, tanpa mangaruhan kana kabijakan pamrosésan dumasar kana idin anu lumangsung sateuacan ditarikna idin anjeun .

* Anjeun gaduh hak pikeun henteu tunduk kana pengambilan kaputusan otomatis ngalangkungan kotak pre-tick, tambahan kana daptar pamasaran email kuring sareng anu sajabana.

* Anjeun gaduh hak pikeun ngajukeun keluhan sareng otoritas pengawas anu ngagaduhan yurisdiksi masalah anu aya hubunganana sareng Peraturan Perlindungan Data Umum.

Kuring ngan ukur peryogi inpormasi anu diperyogikeun pikeun asup kana kontrak sareng anjeun. Kuring moal nungtut anjeun nyayogikeun idin pikeun ngolah anu teu diperyogikeun salaku syarat pikeun kontrak sareng kuring ku cara ngaunduh magnét timah, webinar, freebie atanapi cara ngawangun daptar tradisional anu sanés.

Ngaronjatkeun Inpormasi Anjeun

Anjeun tiasa ngakses sareng ngabenerkeun inpormasi pribadi sareng karesep privasi anjeun ku ngahubungi kuring ngalangkungan email di support@rawveganpsychic.com

Nyiptakeun akun

Dina raraga ngagunakeun Layanan, anjeun panginten diperyogikeun kanggo masihan inpormasi ngeunaan diri anjeun kalebet nami anjeun, alamat email, ngaran pamaké sareng kecap akses, sareng inpormasi pribadi anu sanés. Anjeun satuju yén inpormasi pendaptaran anu anjeun pasihkeun ka RVP bakal salawasna akurat, leres, sareng mutahir. Anjeun teu kedah nyonto batur atanapi nyayogikeun inpormasi akun atanapi alamat email sanés anjeun. Akun anjeun henteu kedah ditedunan pikeun tujuan haram atanapi henteu sah. Anjeun henteu kedah, dina panggunaan Layanan, ngalanggar hukum naon waé dina yurisdiksi anjeun.


TUJUAN HUKUM

Anjeun tiasa nganggo Situs sareng Layanan pikeun tujuan anu sah. Anjeun satuju janten tanggel waler finansial pikeun sadaya beuli anu dilakukeun ku anjeun atanapi batur anu ngalaksanakeun nami anjeun ngalangkungan Situs. Anjeun satuju nganggo Loka sareng mésér jasa atanapi produk ngalangkungan Situs pikeun tujuan sah, sanés komérsial. Anjeun moal ngirim atanapi ngirimkeun ngaliwatan Situs naon waé matérial anu ngalanggar atanapi ngalanggar hak batur, atanapi anu ngancam, nyiksa, fitnah, fitnah, nyerang privasi atanapi hak publisitas, kasar, cabul, fitnah, atanapi anu henteu pikaresepeun. rumus, resep, atanapi paréntah, anu ngadorong kalakuan anu janten pelanggaran pidana, nimbulkeun tanggung jawab sipil, atanapi henteu ngalanggar hukum naon waé.

Kuring tiasa ditungtut sacara hukum pikeun nyingkabkeun Inpormasi Identipikasi Pribadi anjeun, upami panyingkepan sapertos kitu diperyogikeun ku pangadilan, hukum, atanapi prosés hukum anu sanés; diperyogikeun pikeun ngabantosan aparat penegak hukum atanapi lembaga penegak pamaréntah; perlu pikeun nalungtik pelanggaran atanapi upami sanés ngalaksanakeun Sarat Hukum kuring; perlu ngajaga kuring tina aksi hukum atanapi klaim ti pihak katilu kalebet anjeun sareng / atanapi Anggota anu sanés; sareng / atanapi diperyogikeun pikeun ngajagi hak-hak hukum, milik pribadi / milik nyata, atanapi kaamanan pribadi RVP, Pamaké, pagawé, sareng apiliasi kuring.


REFUSAL JASA

Jasa ditawarkeun tunduk kana panarimaan kuring kana pesen anjeun atanapi pamundut. Kuring ngagaduhan hak pikeun nolak jasa kana tatanan naon waé, jalma atanapi badan, tanpa kawajiban masihan alesan pikeun ngalakukeun éta. Teu aya order anu dianggap ditampi ku kuring dugi pamayaran parantos diolah. Abdi tiasa iraha waé ngarobih atanapi ngaeureunkeun naon waé aspék atanapi fitur tina Situs atanapi Layanan, tunduk kana kuring minuhan tanggung jawab kuring saméméhna ka anjeun dumasar kana ditampa ti pamayaran Anjeun.


CONFIRMASI PESANAN

Kuring bakal ngirim email ka anjeun pikeun mastikeun panempatan pesen anjeun sareng detail ngeunaan pangiriman produk. Upami aya kasalahan dina mastikeun email ieu, tanggung jawab anjeun pikeun nginpokeun ka kuring gancang-gancang.


CANCELLATIONS & REFUNDS


Upami ku alesan naon waé anjeun kedah ngabatalkeun pesen anjeun atanapi anjeun henteu resep kana éta ku cara naon waé sareng anjeun hoyong ngabalikeun duit, teu aya masalah. Kantun kontak kuring sareng kuring bakal ngalereskeun ieu pikeun anjeun. Ngabalikeun duit sadayana réngsé liwat prosesor pamayaran kuring, nyaéta PayPal.


PANJELASAN PRODUK

Kuring narékahan pikeun ngajelaskeun sareng ningalikeun Layanan sakumaha akurat-gancangna. Sedengkeun kuring nyobian janten sakumaha jernih dina ngajelaskeun Layanan, punten henteu nampi yén Situs éta akurat, ayeuna, atanapi gratis. Ti waktos ka waktos kuring tiasa ngabenerkeun kasalahan dina harga sareng katerangan. Kuring ngagaduhan hak pikeun nolak atanapi ngabolaykeun pesen naon waé kalayan daptar harga anu salah.

PRODUK WAREHOUSE RVP

Produk sareng barang dina katalog urang didieu dina www.rawveganpsychic.com sanés milik urang. Kami perusahaan pengiriman barang damel sareng Modelyst.co , Alibaba.com sareng AliExpress.com . Kami sacara hukum henteu dipertanggungjawabkeun pikeun produk naon waé anu anjeun mesen ngalangkungan platform ieu, RVP Platform, tapi kami bakal janten perantara anu ngahubungkeun anjeun ka perusahaan produk anu leres upami aya masalah anu timbul. Kalayan jutaan palanggan anu wareg, urang tiasa ngajamin anjeun moal ngagaduhan masalah sareng pengiriman gancang di seluruh dunya. Ku ngagunakeun halaman wéb ieu anjeun satuju sareng istilah ieu.


Harta INTéléktual kuring

Situs sareng Jasa ngandung sipat inteléktual anu dipimilik ku RVP, kalebet mérek dagang, hak cipta, inpormasi propriétik, sareng harta inteléktual sanés. Anjeun teu tiasa ngarobih, nyebarkeun, ngirimkeun, ilubiung dina mindahkeun atanapi penjualan, ngadamel karya turunan tina, ngadistribusikaeun, méréskeun, baranahan atanapi ngalakukeun, atanapi ku cara naon waé ngamangpaatkeun dina format naon waé Situs atanapi Kandungan Layanan atanapi intelektual, sapinuhna atanapi sabagian, tanpa idin ditulis ti kuring sateuacanna. Kuring ngagaduhan hak pikeun langsung nyabut anjeun tina Layanan, tanpa ngabalikeun duit, upami anjeun katéwak ngalanggar kawijakan hakiki intelektual ieu.


ISTILAH PERUBAHAN

Abdi tiasa iraha waé ngarobih Sarat sareng Kaayaan ieu. Amandemen sapertos kitu langsung diberesan saatos aya bewara ka anjeun ku kuring ngeposkeun Sarat sareng Kaayaan énggal dina Situs ieu. Naon waé panggunaan Situs atanapi Layanan ku anjeun saatos dipasihkeun hartosna anjeun nampi amandemen ieu. Kuring ngagaduhan hak pikeun ngamutahirkeun bagian tina situs sareng jasa kuring, kalebet Syarat sareng Kaayaan ieu, iraha waé. Kuring bakal masangkeun vérsi anu paling anyar dina Loka sareng daptar tanggal épéktip dina kaca Sarat sareng Kaayaan kuring.


BATASAN TANGGUNG JAWAB

Anjeun satuju yén dina kaayaan teu gaduh abdi bakal tanggung jawab pikeun langsung, teu langsung, teu dihaja, konsekuensi, istimewa, PUNITIF, EXEMPLARY, ATAWA ANJEUN BUMI LAIN anu timbul tina panggunaan situs anjeun atanapi jasa. NAMBANGKEUN, RVP TEU TANGGUNG JADI Rusak DI HUBUNGAN DENGAN (I) PUNYA GAGALAN KAGIATAN, KASALAHAN, SISINDIRAN, PELAJARAN LAYANAN, ATTACK, INTERRUPTION, Delete, DEFECT, Reureuh dina Operasi ATAWA TRANSMISSION, SISTEM ORIGINAL (II) Kaleungitan Penghasilan, Kauntungan ANTISIPASI, BISNIS, PANJANG, SADAYANA ATAWA DATA; JEUNG (III) MALING PIHAK KETIGA, PECAHAN, AKSES TEU PAKASANKEUN KANA, NGARONKEUN, ATAWA NGAGUNAKEUN INFORMASI ATAU HARTA, HENTI NGAGUNAKEUN KAMI, HALAMAN GROSS, GAGAL TUJUAN PENTING JEUNG GAMPUNG GAMPANG, TOR, ATAWA TEORI LAINNA TANGGUNG JAWAB. Sateuacanna DITAMPAKKEUN NAEUN  RVP  Parantos disarankeun pikeun kamungkinan ATAWA BISA FORESEEN KA Rusak. DI nagara-nagara anu henteu kéngingkeun épéksi atanapi watesan kawajiban pikeun karusakan, Tanggung jawab urang dibatesan kana kamungkinan anu paling lengkep anu diijinkeun ku hukum. TANPA ACARA JADI KAMUNGKULAN CUMULATIF RVP KA NU LUPA HARGA PEMBELIAN JUMLAH LAYANAN YANG TELAH DITANGKAT JEUNG RVP, JEUNG TIASA TANGGALAN DIJIEUNAN KU ANJANG KUMULATIF KUMULATIF RVP KA ANU TEU KUDU LEUWIH $ 100.


SUMBERI PIHAK KETIGA

Situs sareng Layanan ngandung tautan kana halaman wéb sareng sumberdaya pihak katilu. Anjeun ngaku sareng satuju yén kuring henteu tanggung jawab atanapi nanggungjawaban kanggo kasadiaan, akurasi, eusi, atanapi kawijakan halaman wéb pihak katilu atanapi sumberdaya. Tautan kana halaman wéb atanapi sumber sapertos kitu henteu nunjukkeun dukungan ku atanapi afiliasi sareng RVP. Anjeun ngaku tanggung jawab nyalira sareng nganggap sadaya résiko anu timbul tina panggunaan halaman wéb atanapi sumber daya sapertos kitu.

INDEMNIFIKASI

Anjeun bakal ngahukum sareng nahan kuring henteu bahaya tina sareng ngalawan karugian, karusakan, pamukiman, tanggung jawab, biaya, biaya, penilaian, sareng biaya, ogé klaim pihak katilu sareng panyabab tindakan, kalebet, tanpa watesan, biaya pengacara, timbul kaluar tina ngalanggar ku naon waé Sarat jeung Kaayaan ieu, atanapi naon waé anu dianggo ku anjeun tina Situs atanapi Layanan. Anjeun kedah nyayogikeun kuring bantosan sapertos kitu, tanpa muatan, sabab kuring tiasa nyungkeun hubunganana sareng pertahanan sapertos kitu, kalebet, tanpa watesan, nyayogikeun kuring inpormasi, dokumén, catetan, sareng aksés anu wajar ka anjeun, sabab kuring anggap perlu. Anjeun moal méréskeun klaim pihak katilu atanapi ngaleupaskeun pertahanan naon waé tanpa idin tinulis kuring sateuacanna.


Épék KEPALA

Judul poko tina paragraf sareng sub-paragraf dina Pasatujuan ieu dilebetkeun ngan ukur raoseun sareng henteu mangaruhan kana pangwangunan atanapi interpretasi tina salah sahiji bekelna.


SELURUH PERJANJIAN; WAIVER

Perjanjian ieu mangrupikeun sadayana perjanjian antara anjeun sareng RVP anu aya hubunganana sareng Situs sareng Jasa sareng ngagentoskeun sadayana perjanjian, representasi, sareng pamahaman antawis sareng kuring sateuacanna sareng sajaman. Henteu aya pengabaian tina salah sahiji dibekelan dina Pasatujuan ieu ku RVP anu dianggap, atanapi wajib diwangun, pamiceunan tina bekel anu sanés, naha atanapi henteu mirip, atanapi henteu waiver ogé mangrupikeun pengabaian anu teras-terasan. Teu aya waiver anu ngariung kacuali dilaksanakeun sacara tinulis ku RVP.


CATETAN

Sadaya bewara, pamundut, paménta, sareng komunikasi sanés dina Pasatujuan ieu kedah ditulis ku email sareng ditujukeun leres sapertos kieu:


Psikis Vegan atah

support@rawveganpsychic.com


HUKUM PEMERINTAH; TEMPAT; MEDIASI

Perjanjian ieu bakal ditafsirkeun saluyu sareng, sareng diatur ku, hukum Nagara New Mexico sakumaha dilarapkeun kana kontrak anu dieksekusi sareng dilaksanakeun sacara lengkep di New Mexico. Tempat éksklusif pikeun arbitrase atanapi prosés pengadilan naon waé dumasar atanapi timbul tina Pasatujuan ieu nyaéta Las Vegas, New Mexico. Para pihak satuju pikeun ngusahakeun ngabéréskeun naon waé paséa, klaim, atanapi kontropérsi anu timbul tina atanapi anu aya hubungan sareng Pasatujuan ieu ku mediasi, anu kedah dilakukeun dina prosedur mediasi anu ayeuna tina The CPR Institute for Conflict Prevention & Resolution atanapi prosedur sanés anu mana pihak-pihak tiasa satuju. Para pihak ogé satuju yén partisipasi iman na masing-masing dina mediasi mangrupikeun kaayaan anu saé pikeun ngudag pangubaran hukum atanapi anu sami anu aya, kalebet litigasi, arbitrase, atanapi prosedur résolusi sengketa sanés.

PEMULIHAN BIAYA LITIGASI

Upami aya tindakan hukum atanapi arbitrase atanapi cara ngagawe anu sanés pikeun penegak Pasatujuan ieu, atanapi kusabab aya sengketa, pelanggaran, standar, atanapi gambaran anu salah dina hubungan sareng salah sahiji ketentuan dina Pasatujuan ieu, pihak atanapi pihak anu suksés atanapi aya. bakal ngagaduhan hak pikeun mayar biaya pengacara anu wajar sareng biaya-biaya sanés anu ditanggung dina tindakan atanapi prosés éta, salaku tambahan kana bantuan sanés anu ngagaduhan hak atanapi aranjeunna.

Kawijakan BLOG

Platform RVP ngan ukur ngeposkeun eusi aslina, sareng ditulis ku "Demetri Welsh 'tina Raw Vegan Psychic. Sadaya kontén dilindungi hak cipta sareng henteu tiasa dianggo tanpa ijin tertulis langsung ti Demetri. Pikeun ngahubungi anjeunna, klik di dieu .  

Kawijakan FORUM

Forum RVP mangrupikeun forum umum sadunya gratis anu nawiskeun platform gratis iklan pikeun anjeun bersosialisasi, dibagikeun sareng diajar. Kami henteu tanggung jawab, atanapi kami ogé ngaku kapamilikan pikeun eusi postingan naon dina RVP Forum. Tanggung jawab kontén kalebet dina anggota RVP anu ngeposkeunana. Punten tuturkeun forum posting tautan luar ku résiko anjeun nyalira. Upami anjeun ngaraos postingan forum ngalanggar privasi anjeun, ilubiung dina kagiatan haram, atanapi ngalanggar aturan forum anu dibéréndélkeun di handap, pencét di dieu pikeun ngahubungi kuring.

Aturan Forum:

  • Henteu Spamming

  • Teu Eusi Sawawa

  • Kedah yuswa 18+ Taun

  • Tulisan Kudu Hubungan Grup

  • Henteu aya kagiatan ilegal (bedil, narkoba, pornografi naon waé, kekerasan, penjualan atanapi dagang haram jsb).

  • Henteu aya Rasisme atanapi Biantara Hate

  • Teu aya plagiarismeu. Kiridit anu leres kedah dipasihkeun pikeun panyipta eusi anu asli.

  • RVP henteu tanggel waler pikeun barang anu dipésér, dijual atanapi didagangkeun dina grup. Mésér, ngajual sareng dagang kalayan résiko anjeun sorangan.

  • RVP mamatahan ngalawan panggunaan Western Union dina grup mana waé.

  • RVP henteu nanggungjawaban kanggo tautan luar.  

  • Laporkeun anggota anu anjeun raoskeun ngalanggar aturan ieu.

  • Forum RVP bakal salawasna janten forum umum gratis sahingga moal nungtut mayar forum . Upami anjeun dipénta pamayaran éta scam. Punten laporkeun .

  • Upami anjeun rumaos aya dina bahaya, teras telepon ka 911.

  • Henteu aya naséhat dina Forum RVP anu tiasa ngagentos nasihat médis, kauangan, hukum, méntal atanapi terapi profésional sareng henteu matak dicandak sapertos kitu.

  • RVP mamatahan ulah ngirim inpormasi pribadi ka jalma anu anjeun henteu terang.

  • Kami moal ditanggung jawab pikeun tindakan anjeun salaku hasil tina ngagunakeun RVP Forum.

  • RVP henteu sabar kana penipuan naon waé. Punten wartosanna langsung supaya urang tiasa nyandak tindakan.

  • Terang yén sadaya grup Forum aktip diawasi.

  • Sakali akun dihapus, dilarang atanapi ditunda teu aya anu kéngingkeun deui.

  • Nudity, getih, cairan awak, gambar grapik sareng kekerasan henteu disambut sareng tiasa dipiceun tanpa aya bewara sateuacanna. Kami narékahan pikeun janten lingkungan anu ramah kulawarga.

  • Anggota Forum RVP énggal diwatesan kana 5 tulisan énggal per dinten dina minggu kahiji.

RVP ngagaduhan kawijakan spam anu ketat. Saha waé anggota anu ditingali ngamajukeun platform, atanapi ngalanggar aturan platform anu dipasihkeun di luhur bakal langsung dilarang, teu aya bewara anu dibéré. Kuring gaduh hak pikeun mupus akun naon waé tanpa aya alesan atanapi aya béwara. Ku ngagunakeun platform ieu, anjeun satuju kana kabijakan ieu.

 

Sadaya pangguna KUDU umur langkung ti dalapan belas. Henteu dikecualikeun nanaon.


SEVERABILITAS

Upami aya istilah, bekel, perjanjian, atanapi kaayaan Perjanjian ieu dicekel ku arbiter atanapi pengadilan yurisdiksi anu kompeten janten henteu valid, batal, atanapi henteu tiasa dilaksanakeun, sésana Perjanjian tetep dina kakuatan sareng pangaruhna sareng moal aya jalanna kapangaruhan, ngaruksak, atanapi teu valid.

TUGASAN

Sarat sareng Kaayaan ieu ngabeungkeut sareng ngamankeun kauntungan tina panerusna sareng panugas ti pihak. Sarat sareng Kaayaan ieu henteu tiasa ditugaskeun, tiasa diturunkeun, disalin, atanapi ditransferkeun ku anjeun. Transfer naon waé, tugas, delegasi, atanapi sub-lisénsi ku anjeun henteu valid.

Kuring ngamutahirkeun kabijakan ieu ti waktos ka waktos ku nyebarkeun vérsi énggal di dieu dina halaman wéb kuring.

Pariksa halaman ieu aya kalana pikeun mastikeun yén anjeun senang kalayan aya parobihan kana kawijakan ieu.

Ngagaduhan patarosan ngeunaan kabijakan ieu? Hubungi kuring di support@rawveganpsychic.com

Diropéa: 9 Juni 2021

bottom of page